Η ιστορία μας δεν είναι σαν όλες τις άλλες ιστορίες. Διαβάζετε κάτι που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα στην καθημερινή σας ζωή. Η Στέβια είναι ένα επαναστατικό φυτό, και μία πρώτη ύλη, που είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε.

Τον Δεκέμβριο του 2011 η Στέβια ήρθε τελικά ως προϊόν στην Ευρώπη. Με μεγάλο ενθουσιασμό αποφασίσαμε να αφοσιωθούμε στο να δώσουμε στη Στέβια ζωή. Βρήκαμε τον τρόπο να κάνουμε τη Στέβια μέρος της καθημερινότητάς μας και σκεφτήκαμε να μοιραστούμε με όλους αυτή τη μοναδική γεύση με τις 0 θερμίδες.

Οι δύο φίλοι μου κι εγώ αμφιβάλλαμε για το αν η Ελλάδα και ο κόσμος ήταν έτοιμοι για αυτό το προϊόν. Θα αγαπήσουν αυτό το γλυκό φυτό όσο το αγαπήσαμε κι εμείς; Αυτή η ερώτηση ήταν διαρκώς στο μυαλό μας αλλά νιώθαμε παράλληλα τη δύναμη που έχει αυτό το πανίσχυρο φυτικό γλυκαντικό που γλύκαινε τον ουρανίσκο μας.

«Για να τρέξεις 10000 χιλιόμετρα πρέπει να αρχίσεις με το πρώτο βήμα»

Αυτή η υπέροχη φράση ήταν ένα είδος αφύπνισης για μένα. Το πρώτο βήμα έπρεπε να γίνει. Μοιράστηκα τις σκέψεις μου με τους συνεργάτες μου και η κοινή απόφαση δεν άργησε να έρθει.

Κοινό μας ενδιαφέρον είναι η διατήρηση της υγείας μας. Όσες φορές και να πούμε πως είμαστε ότι τρώμε δεν είναι αρκετές. Προκειμένου να ενισχύσουμε την υγεία μας πρέπει να ξέρουμε τι τρώμε και να εντάσσουμε στη διατροφή μας τροφές που έχουν τα κατάλληλα συστατικά για το σκοπό αυτό, είτε είναι φαγητό, γλυκό, ποτό ή οτιδήποτε. Θα βλάψει το σώμα μας ή θα το αναζωογονήσει και θα το θρέψει;

Η ομάδα μας αποτελείται από έναν γιατρό φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης, έναν βιοχημικό μηχανικό και τον ιδιοκτήτη εταιρείας προϊόντων εναλλακτικής ιατρικής.

Πήραμε το ρίσκο αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις και προβλήματα, τα οποία λύσαμε με θάρρος. Και τώρα στην ιστορία της EC Stevia που γράφεται ακόμα προστίθενται νέες περιπέτειες. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενθουσιάζονται με το προϊόν και αλλάζουν τη ζωή τους με την EC Stevia με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Κάθε μέρα τηλεφωνούν στο γραφείο μας για να μας ευχαριστήσουν για την  EC Stevia. Συνήθως είναι διαβητικοί, που τώρα μπορούν να φάνε γλυκά ή να πιουν γλυκά ροφήματα, αλλά και μητέρες που δεν θέλουν τα παιδιά τους τρώνε ή να εθιστούν στην παραδοσιακή ζάχαρη. Φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν τα τρώνε το αγαπημένο τους κέικ. Πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι αν δοκιμάσετε τη Στέβια μας σε σκόνη, σε υγρή ή κρυσταλλική συνταγή, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ότι σας λέμε την αλήθεια. Η EC Stevia έχει μακράν την καλύτερη γεύση που δοκιμάσατε ποτέ.

Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε τη χαρά που νιώθουμε σε κάθε ευχαριστήριο τηλεφώνημα για το προϊόν μας. Θέλουμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε που μας ενημερώνετε, έτσι ώστε να καλυτερεύουμε το προϊόν μας, και που μας δίνετε την ευκαιρία να βοηθήσουμε όλους εσάς που δεν μπορείτε να καταναλώσετε ζάχαρη. Επιπλέον, εκτιμούμε και αξιολογούμε το γεγονός ότι γράφουμε την ιστορία της EC Stevia μαζί. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να γράψουμε κάτι πιο προσωπικό για σας (θετικό φυσικά).

Ελπίζουμε να σας αρέσει ο Γλυκός μας Κόσμος.

Custom Banner