Δήλωση Αποστολής
Οι ιδρυτές είναι άνθρωποι σαν κι εσάς που προσπαθούν να πετύχουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, Η στέβια είναι ένα επαναστατικό φυτό που παρέχει σε όλους μας την μαγεία μιας γλυκιάς διατροφής χωρίς μειονεκτήματα. Πιστεύουμε ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μας και εκφράζουμε αυτό το πάθος μας μέσω των προϊόντων μας.
Η εταιρεία EC STEVIA A.E., ως ηγέτες στην αγορά των προϊόντων με λογική τιμή, φέρνει στους καταναλωτές την υψηλότερη ποιότητα με το να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες της. Η δήλωση αποστολής μας είναι ο σκοπός μας, ο λόγος για τον οποίο δραστηριοποιούμαστε στην αγορά. Είναι το πάθος πίσω από την εταιρεία μας. Οι συνδυασμοί μας (υγρής μορφής και σε σκόνη), αντίθετα από τους περισσότερους ανταγωνιστές μας, φτιάχνονται κυρίως από την καλύτερη σκόνη στέβια της Παραγουάης με ελάχιστη περιεκτικότητα 95% σε γλυκοζίτες στεβιόλης. Εγγυόμαστε την καλύτερη γεύση που φτιάχτηκε ποτέ από γλυκοζίτες στεβιόλης.

Όραμα
Το όραμα της εταιρείας EC Stevia είναι να φέρνει ευεξία στον κόσμο, σε ένα άτομο τη φορά, και αυτό είναι το πάθος μας. Η υγεία μας είναι σίγουρα το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας! Βέβαια, φιλοδοξούμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα και πιο υψηλής ποιότητας προϊόντα. Όλοι μας χρειαζόμαστε μια ισορροπημένη διατροφή για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη υγεία-συνείδηση. Η Ec Stevia είναι το κλειδί για μια γλυκιά, υγιεινή και διασκεδαστική διατροφή χωρίς να πρέπει να θυσιάσουμε καθόλου την γεύση στην ζωή μας. Ξοδέψαμε τεράστια αποθέματα χρόνου, ενέργειας και πάθους κυνηγώντας την γεύση! Αλλά τώρα την λατρεύουμε! Και την χρησιμοποιούμε κάθε μέρα! Αυτές οι λέξεις εκφράζουν το ιδανικό μέλλον και αντικατοπτρίζουν την ουσία του ποιοι είμαστε ως εταιρεία. Επίσης, πιστεύουμε ότι αυτό το όραμα μας ενώνει και μας εμπνέει να κινούμαστε προς μια κοινή, συνεκτική και στρατηγική κατεύθυνση.

Αξίες
Οι αξίες μας αντανακλούν τις κεντρικές ιδεολογίες μας και οδηγούν τις αποφάσεις που παίρνουμε. Αυτές οι αρχές είναι:
• προϊόντα σε καλή τιμή και υψηλή ποιότητα
• αμείλικτη καινοτομία
• να κάνουμε την διαφορά στην ζωή των ανθρώπων μέσω της υγείας και της ευεξίας
• να συμπεριφερόμαστε στους πελάτες μας με σεβασμό

Αυτά τα ιδανικά αντιπροσωπεύουν το πώς πρέπει να ζούμε και να αναπνέουμε καθώς επίσης και το τι πρέπει να αντικατοπτρίζουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Είναι οι κατευθυντήριες γραμμές που καθοδηγούν την ομάδα μας κατά την καθημερινή λήψη αποφάσεων και είναι και τα εργαλεία που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε το προϊόν μας.

Custom Banner